Meny
Søk

Fettpresse

Artikkelnr: Bilde: Betegnelse:
6070-400  Fettpresse En/To-hånds Fettpresse En/To-hånds

Denne fettpistolen med dubbelfunksjon er ideell for ulike typer av smørearbeid. Gjennom å forlenge håndtaket fungerer sprøyten med tohåndsoperasjon og gir dermed økt kraft i pressingen. Enhåndsmanøvrering med kort håndtak er egnet på trange steder og der det ikke kreves så mye kraft for å presse in fett i en smørenippel. For patron og løst fett. Professionell modell.

6074-400  Fettpresse Fettpresse

For fettpatron 400gr. eller løst fett. M10x1 rørgjenge. Leveres med 300 mm smøreslange, rør og kobling.

6079-49  Fettpresse 1-hånds Fettpresse 1-hånds

Praktisk og velbalansert fettpresse som er basert på vakuum-prinsippet. Det gjør smøring både enkelt og smussfri. Leveres komplett med 4-klørs smøremunstykke og 300mm smøreslange.

6078-400  Fettpresse 1-hånds Fettpresse 1-hånds

Enhånds Fettpresse for patron og løst fett. Profesjonell modell inkl. rør, munnstykke og slange. 

6070-1  Fettpresse Fettpresse

Fettpresse som kan drives av alle luft, elektriske, batteridrevne maskiner/skrutrekkere som er utstyrt med chuck. Feste: 1/4" bitsfeste. Kapasitet 550 bar. Leveres komplett med 450 mm smøreslange og smørekobling.

6079-1  Fettpresse - skrupatron Fettpresse - skrupatron

Praktisk og velbalansert fettpresse i en konstruksjon som bygger på vakuum prinsippet. Patronen skrus fast i fettpressen, vakuum dannes da pressen begynner å arbeide. Denne konstruksjonene gjør smøringen både enklere og renere å jobbe med.

Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt. Les mer
Gi oss tilbakemelding