Meny
Søk
Header

Våre tjenester

Vi kommer til deg

Våre lastebiler kjører landet rundt med lasterommet fullt av verktøy. Det er rett og slett verktøybutikker på hjul, og våre sjåfører er på plass på noen timers varsel. På denne måten sparer du tid, fordi du slipper å reise til en butikk. Og du slipper også å forholde deg til flere ulike merker og leverandører. Som det sies: «godt verktøy er halve jobben».
 

Kontakt oss

IDG Tools container

En container fra IDG Tools kan plasseres der hvor jobben er, med det innholdet du selv spesifiserer. De er bygget på vanlige containere i stål, som i seg selv er en ekstra sikkerhet mot innbrudd og skader – for ikke å snakke om levetid. Vi har gunstige finansieringsløsninger og strekker oss langt for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Container

Service

Våre serviceavtaler er fleksible og er en stor grunn til vår suksess. Om skiftenøkkelen låser seg eller kompressoren streiker, så har vi flere måter å løse problemet på, avhengig av verktøyet. Noen ganger kommer vi til verktøyet, andre ganger kommer verktøyet til oss.
 
 

Service
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt. Les mer
Gi oss tilbakemelding